Maler tilbud – Få 3 gratis tilbud på malerarbejde her

Skal du bruge et godt tilbud på malerarbejde? Så er du kommet til det rette sted! Her hos Byganto gør vi det nemt for dig at få 3 uforpligtende tilbud på malerarbejde. Vi har nemlig et samarbejde med Danmarks største formidler af bygge- og håndværkertilbud. Det eneste du skal gøre er at sende en kort beskrivelse af det malerarbejde, du har behov for, og så vil du modtage 3 tilbud fra malere, som er kvalificerede til at udføre din opgave. Nemmere bliver det ikke!

I videoen herunder kan du på 1 minut se hvordan det fungerer:

Priser: Hvad koster en maler i timen?

Prisen på en maler kan variere, men generelt kan du regne med en timepris for en maler på 300 kr. – 600 kr. Du kan godt opleve en lavere eller højere timepris, da der er flere forskellige faktorer, der påvirker prisen. Ting som disse kan påvirke den endelige pris:

 • Omfanget af malerarbejdet
  Hvor stort et malerarbejde skal udføres og kompleksiteten af malerarbejdet påvirker prisen. Større projekter eller opgaver som kræver særlige færdigheder kan resultere i en højere pris.
 • Geografisk placering
  Priserne kan variere afhængigt af området. Storbyområder har ofte højere priser end andre områder.
 • Malerfirma eller selvstændig maler
  Prisen på en maler kan også variere afhængigt af, om maleren er selvstændig eller kommer fra et malerfirma. Ofte kan du opleve at selvstændige malere er billigere.
 • Materialer
  Omkostningerne af materialer vil også påvirke prisen. Hvis du skal have malet et helt hus frem for et enkelt rum, vil der selvfølgelig være højere materialeomkostninger.
 • Antal lag
  Antallet af lag afhænger af opgaven, men typisk vil man male 2 lag. Der kan dog i nogle tilfælde være behov for flere lag, hvilket også vil afspejles i prisen.

Det er vigtigt at give en god og præcis beskrivelse af opgaven til maleren, så der kan gives et nøjagtigt tilbud. Ved at indhente flere maler tilbud kan du sammenligne priser og derfor være sikker på at få det bedste tilbud til dig. Gennem vores samarbejdspartner får du 3 lynhurtige og uforpligtende tilbud fra professionelle malere.

Hvad koster en maler pr. m2?

Prisen på en maler pr. m2 kan forventes at være mellem 75 kr. – 100 kr. Prisen er inklusiv moms og omfatter et almindeligt stykke malerarbejde som fx maling af vægge og lofter. Dette er dog kun et estimat og prisen varierer alt efter den specifikke opgave.

Når du skal have et tilbud fra en maler, kan du enten få en pris i form af en fast maler timeløn eller en fast pris baseret på antal m2, som skal males. Det er en stor fordel hvis du får en fast pris på malerarbejdet, da du på forhånd vil vide, hvor mange penge du skal af med for det udførte arbejde.

Nogle gange kan du komme ud for, at maleren kommer forbi for at se omfanget af opgaven. Her vil maleren typisk tjekke overfladerne, måle op og tage en snak om, hvilke materialer der skal bruges til malerarbejdet. Et besøg vil give maleren et overblik over malerarbejdet, og dermed kan der gives et mere præcist tilbud.

Hvad kan en maler hjælpe dig med?

En maler kan hjælpe med mange forskellige opgaver. Her er nogle af de typiske opgaver som en maler kan hjælpe dig med:

Maling af hus

Maling af et hus kan være en stor og uoverskuelig opgave. En maler vil kunne hjælpe dig med både indvendig og udvendig maling af dit hus. Udover at levere et perfekt resultat vil du også være sikker på, at maleren bruger de rette materialer, så dit hus står stærkt imod vejrpåvirkninger, hvilket kan være med til at forlænge husets levetid. Maleren vil både kunne hjælpe dig med maling af facade og tagmaling.

Maling af lejlighed

Hvis du skal have malet din lejlighed fx pga. fraflytning eller måske trænger du bare til en opfriskning, så vil en maler sagtens kunne hjælpe dig. De kan hjælpe med maling af både vægge og lofter. Når du bruger en professionel maler, er du sikker på at få et super flot resultat, hvor alle de rette materialer er brugt.

Maling af vinduer og døre

Hvis du skal have malet dine vinduer og/eller døre, kan du helt sikkert få hjælp af en maler. Vinduer og døre bliver udsat for lidt af hvert, hvilket kan resultere i slitage og forringelse af overfladen over tid. En maler vil forberede vinduer og døre ved at rense dem og derefter påføre den rette maling, som beskytter overfladen og forlænger deres levetid.

Fjerne tapet og tapetsering

At fjerne tapet kan være en tidskrævende og udfordrende opgave, især hvis tapetet er gammelt eller sidder meget fast på væggen. En maler har erfaring og de nødvendige værktøjer til at fjerne tapetet effektivt og omhyggeligt uden at beskadige din væg. Maleren kan fjerne tapetet, sørge for at fjerne evt. klisterrester og forberede væggen til en evt. ny omgang maling eller tapetsering.

En maler vil også kunne hjælpe dig med ny tapetsering. De kan hjælpe med at vælge det rigtige tapet, lave forarbejdet, påføre tapetklister og selve tapetseringen af væggen. Maleren vil sørge for, at tapetet sidder jævnt og præcist, så du får præcis det resultat, du ønsker.

Pletspartling og fuldspartling

Spartling er en vigtig del af forberedelsen, inden en væg skal males eller tapetseres. Når der er ujævnheder, huller eller revner i væggen, bruger maleren spartelmasse til at udfylde og jævne overfladerne, så de bliver glatte og ensartede.

Fuldspartling

Prisen på fuldspartling af vægge kan lægge mellem 125 kr. – 160 kr. pr. m2. alt efter om der også skal opsættes filt. En fuldspartling indebærer at spartle hele overfladen af væggen eller loftet for at skabe en ensartet overflade. Hvis en væg har mange huller eller revner, kan det være nødvendigt at lave en fuldspartling. Man laver dog også fuldspartling på nybyggede vægge, hvor det også er muligt at få opsat filt, som forhindrer nye revnedannelser.

Pletspartling

Pletspartling betyder at man kun spartler bestemte områder på væggen eller loftet. Det gøres typisk når der er mindre huller, revner eller ujævnheder. Hvis man kun har enkelte fejl på sin væg, kan pletspartling være tilstrækkeligt til at rette op på problemet. Pletspartling vil som regel være inkluderet i prisen.

Opsætning af filt

Opsætning af filt kan være en god investering, da det giver god beskyttelse mod fremtidige revner. Det er en rigtig god idé at få hjælp af en maler til opsætning af filt, da forkert udførelse kan føre til flere timers spildt arbejde.

Epoxymaling

At male med epoxymaling kan være utrolig sundhedsskadeligt, hvis man ikke tager de rette forbehold. Desuden er epoxy heller ikke det nemmeste materiale at arbejde med, da du fx kun har en time til at bruge blandingen efter den er færdigblandet. Derfor kan det være en god idé at overlade denne opgave til en professionel maler, som har erfaring med håndtering af epoxymaling.

Hvis du skal bruge hjælp til en af de ovenstående opgaver eller måske noget helt andet – så husk at indhente maler tilbud fra flere forskellige malere, så du er sikker på at få det bedste tilbud på dit malerarbejde! Hos Byganto har vi sørget for at du nemt kan få maler tilbud fra 3 forskellige malere – gratis og helt uforpligtende!

Sådan skriver du opgavebeskrivelsen til maleren

For at få det mest fyldestgørende og realistiske tilbud fra maleren er det vigtigt at skrive en god og detaljeret opgavebeskrivelse. På denne måde undgår man også evt. misforståelser, som kunne opstå, hvis opgavebeskrivelsen ikke beskriver opgaven godt nok. Derfor giver vi lidt tips til, hvad du bør have med i opgavebeskrivelsen til maleren:

 • Det samlede antal kvm., som skal males – husk at inkludér både væg og loft
 • Præcisering af, om der er behov for pletspartling eller fuldspartling
 • Om der skal males nogle vådrum fx badeværelse
 • Hvis der skal males fodlister – hvor mange meter fodlister skal males?
 • Hvor mange karme du skal have malet
 • Antallet af vinduer/døre, der skal males
 • Ønsker du at få malet radiatorer, faldstammer og rør?
 • Deadline eller ønsket tidspunkt for malerarbejdet
 • Alt andet, som du tænker kunne være relevant

Husk at jo flere detaljer du inkluderer, desto bedre vil maleren kunne give dig et præcist tilbud.

Derfor skal du bruge en professionel maler

Selvom de fleste af os højst sandsynligt har prøvet at male, så er der flere gode grunde til at bruge en professionel maler:

 1. Erfaring
  En professionel maler har ofte flere års erfaring indenfor malerfaget. De har viden om de bedste teknikker, materialer og udstyr til at levere det bedste resultat.
 2. Professionelt udstyr
  Malere har det nødvendige udstyr til alle typer opgaver. Så skal du ikke bekymre dig om at købe udstyr, som du måske alligevel kun bruger et par gange.
 3. Tidsbesparelse
  Du sparer en masse besvær og tid, som du kan bruge på noget andet.
 4. Rådgivning
  En maler kan rådgive dig om alt fra farvevalg til valg af de bedste materialer. Hos en professionel maler med mange års erfaring er du sikret god rådgivning til præcis det projekt, som du skal have lavet.
 5. Kvalitetsmaterialer
  Professionelle malere bruger kvalitetsmaling og materialer, som sikrer et langtidsholdbart og flot resultat. Det vil reducere behovet for hyppig vedligeholdelse og kan spare dig penge på lang sigt.
 6. Forsikring og garanti
  De fleste malere er forsikrede, hvilket betyder at du er dækket i tilfælde af evt. skader på ejendommen under arbejdet. Mange malere tilbyder også garanti på deres arbejde, så du kan være tryg ved kvaliteten af det udførte arbejde. Faktisk har vores samarbejdspartner en enterprisegaranti, som gør, at du er sikret op til 35.000 kr., hvis der skulle ske nogle håndværksmæssige fejl og mangler.
 7. Skræddersyet løsning
  Maleren tilpasser malerarbejdet efter dine ønsker og behov. De forstår vigtigheden af at levere et resultat, som du bliver glad for.
 8. Flot resultat
  Sidst, men ikke mindst er du sikret et flot resultat. Malerens uddannelse og erfaring sikrer dig præcis det resultat, som du drømmer om.